blue_wonder_schoonmaakproducten_speciaalreinigers

Voor als het echt nodig is:
Blue Wonder Speciaal­reinigers, echte krachtpatsers!

Er zijn altijd van die situaties waarin je toch net iets meer nodig hebt dan een ‘basic’ schoonmaakproduct. Daar heeft Blue Wonder Speciaalreinigers voor.

Echte krachtpatsers die je helpen om dat hardnekkige vuil ook op te ruimen. Blue Wonder speciale reinigers hebben professionele sterkte en zijn toch biologisch afbreekbaar!

Speciaalreinigers

blue_wonder_tegen_schimmel

Schimmel weg in 10 minuten* met Blue Wonder Tegen Schimmel

Alles snel weer schimmelvrij. Vernietigt schimmel op wanden, vloeren en voegen in sanitaire ruimtes, keukens, kelders en garages. Ook voor buitentoepassingen, zoals gevels, bal­kons en plantenbakken. Geschikt voor grote oppervlakken, hardnekkige vlekken en lastig bereikbare plaatsen.

 

* Blue Wonder Tegen Schimmel verwijdert schimmel in 10 minuten. Het product werkt alleen op oppervlakken waar de schimmel nog niet volledig in het te reinigen materiaal is ingetrokken Het is daarom ook aan te raden om Blue Wonder Tegen Schimmel weg gelijk te gebruiken als er schimmel plekken optreden.

Roosters schoon in 10 minuten* met Blue Wonder Oven, Grill & BBQ Reiniger

Verwijdert snel en grondig al het aangebrande en ingebrande vet. De werking wordt versterkt door de te reinigen oppervlakken handwarm te verwarmen.

 

* De Blue Wonder Oven, Grill & BBQ reiniger verwijdert vet en aanslag in 10 minuten. Het kan zijn dat er vet en vuil in het te reinigen materiaal is ingebakken of ingetrokken. In dat geval adviseren we de behandeling nog eens te herhalen, maar kan het zijn dat de vlek of aanslag niet volledig wordt verwijderd. Daarom wordt ook aangeraden om Blue Wonder Oven, Grill & BBQ reiniger regelmatig te gebruiken, bij voorkeur gelijk na gebruik van oven, grill of BBQ.

blue_wonder_schoonmaakwijzer_oven-grill-bbq_keuken
blue_wonder-afvoer-ontstoppen-badkamer

Afvoer ontstopt in 10 minuten* met Blue Wonder Vloeibare Ontstopper

Gebruiksklare, universele ontstopper voor alle soorten afvoerleidingen*. Dringt beter door in de leiding waardoor diep liggende vetresten, haar en zeepresten makkelijker oplossen. De gebruiksklare oplossing vermindert de kans op spatten aanzienlijk. Kunststof leidingen worden niet aangetast. Deze vloeibare ontstopper is chloorvrij.

 

*Blue Wonder Vloeibare Ontstopper werkt – na 10 tot 30 minuten – met name op verstoppingen veroorzaakt door organische stoffen, zoals vet en etensresten in de keuken of haar en zeepresten in de badkamer. Als een verstopping veroorzaakt wordt door niet organisch materiaal kan de werking beperkt blijven en adviseren wij een andere oplossing. Niet toepassen op zink en aluminium, oppassen met spatten.

Blue Wonder Tegen Groene Aanslag, goed voor 150 m2!*

Verwijdert groene aanslag (algen) zonder schrobben of borstelen! Toepasbaar op muren, daken, ramen, tegelpaden, flagstones, grafzerken, caravan, tuinmeubilair, hout, kunststof, glas enz.

 

*Dit product is speciaal ontwikkeld ter verwijdering van groene aanslag. Het kan zijn dat er groene aanslag in het te reinigen materiaal is ingetrokken. In dat geval adviseren we de behandeling nog eens te herhalen, maar kan het zijn dat de vlek of aanslag niet volledig wordt verwijderd. Daarom wordt ook aangeraden om Blue Wonder regelmatig te gebruiken, bij voorkeur 1 x per kwartaal.

blue_wonder_groene-aanslag